Software

TRAX-Narwal PRO Navigatiesoftware (Brochure)


Een betrouwbaar product ondersteund door de uitgebreide MaxPro kaarten van C-Map-Jeppesen Marine.

AIS

Koppeling met een AIS-ontvanger of AIS-tranceiver toont de schepen om u heen op ware grootte.

Betonning:

Extra feature is de uitgebreide betonningsdatabase van Rijkswaterstaat. De meest recente betonning van de Waddenzee wordt op de kaart getoond met ook de verlichting knipperend zoals in werkelijkheid.

Updates:

Na aanschaf en na het bestellen van een kaartupdate kunnen de kaarten een jaar lang gratis via internet worden bijgewerkt. Deze bijwerkingen van de kaart kunnen dagelijks worden opgehaald.


TRAX Navigatiesoftware


Het meest uitgebreide Navigatiepakket van Nederlandse bodem met vele opties zoals 2D/3D, bodemsoortdiscriminatie, ARPA, Proudman getijden database, import en export modules, Echolood module voor lodingen, etc. Voor meer informatie neem contact op.


C-Map MaxPro Kaartendatabase

De nieuwste versie(database 38) is nu (Augustus 2018) uitgekomen, informeer voor het updaten van uw database.


Downloads voor extra data op de Waddenzee

Download RWS Betonningsdatabase, versie 21 Augustus 2018


Download Betonningsdatabase Duitse Wad, versie 21 Augustus 2018


Om de betonningsdata in uw systeem te zetten doet u het volgende:

- Download en open het betonningsbestand

- Kopieer de drie bestandjes naar een USB-stick

- Start uw TRAX of Narwal navigatiesoftware

- Plaats de stick in de PC op het moment dat de software is opgestart, de software zal u vragen om het bestand op de stick te importeren, start daarna het importeren van het betonningsbestand.


Voor meer informatie over deze navigatiesoftware, kaartdekkingsgebieden en prijzen, mail naar:

info@narwal.nlWaarschuwing voor updates naar Windows-10

Systemen met windows 7 of 8 kunnen "gratis''  van Microsoft een update naar windows 10 ontvangen. Wanneer hier akkoord voor wordt gegeven wordt op een nader te bepalen moment deze update naar uw systeem gedownload. Bij systemen die via modem zijn verbonden met internet kan dit leiden tot overschrijding van uw datalimiet met als gevolg een hoge rekening van uw provider voor het verbruikte dataverkeer. (dit kan honderden euro's zijn). Bovendien wordt de geinstalleerde Windows-10 zo ingesteld dat deze vanaf uw PC wordt gedeeld met andere gebruikers.

Advies: activeer deze update niet! Of voer deze update thuis uit en stel daarna Windows-10 zo in dat deze niet gedeeld wordt met andere gebruikers. (zie ook hier)Narwal software